MASSAGE MET ESSENTIELE OLIE

GEEF JE LICHAAM EEN BOOST

Essentiële oliën kunnen activeren èn ontspannen

Ik kan jou masseren met gebruik van essentiële oliën, dit om een totale ontspanning te ervaren, maar ook om klachten op een natuurlijke manier te behandelen.

  • Stress verlagen
  • Totale ontspanning ( homeostase)
  • Versterkt je immuunsysteem
  • Op een natuurlijke manier je gezondheid bevorderen
  • Ontstekingsremmend
  • Pijnverlichtend

MIJN PASSIE IS JOUW GEZONDHEID

ACTIVEER JE ZELF HERSTELLEND
VERMOGEN

Massage techniek met essentiële oliën

De Symphony of the Cells massagetechniek is een unieke massage techniek die is toe te passen voor alle mogelijke klachten aan de hand van 16 unieke protocollen. Het bevordert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ( geformuleerd door Boyd Truman). Het kan helpen bij honderden gezondheidsuitdagingen. Deze techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. 10 verschillende soorten olie met allen een verschillende werking krijg je op je rug op de meridiaan energiebanen waar ze hun unieke werking hebben.

Het kan ingezet worden voor klachten in 10 lichaamssystemen: hart en bloedsomloop/ spijsvertering/emotioneel en lymbisch systeem/ hormonaal systeem/ huid/ haar en nagels/ zenuwstelsel/ longfuncties/ botten spieren en gewrichten/ urineweg systeem/ immuun systeem.

De behandeling duurt ong 15 minuten. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet. Er zijn 6 behandelingen nodig in 2 weken om het zelf herstellend  vermogen te activeren. Daarna kan het meestal afgebouwd worden naar één behandeling per maand.

Jouw zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd om de natuurlijke genezing te bevorderen. Vele klachten kunnen behandeld worden met voor iedere klacht een andere combinatie van 10 essentiële natuurlijke oliën. Deze behandeling combineer ik voor meer effect met een voetreflexmassage van 30 minuten

MASSAGE MET ESSENTIËLE OLIËN

Voor ontspanning en het ervaren van minder klachten

Je krijgt een behandeling (massage) met pure essentiële olie. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen:

De Aroma Touch Massage is een ontspannende massage met 8 essentiële oliën. Met een zachte aanraking op de huid volg ik de meridiaan energiebanen van de rug en de voeten. Door ritmische strijkingen wordt de olie op de rug en voeten aangebracht. Tarief: 64,- per behandeling.

Combi Symphony of the Cells en voetreflexmassage: een echte boost voor je weerstand €64,-

Maak een afspraak

Heb jij klachten die door chronische stress zijn ontstaan en wil je deze aanpakken met een lichaamsmassage

Lichaamsmassages

  • Aromatouchmassage 90 minuten €64,
  • SOC/Voetreflexmassage 90 minuten €64,-

Maak een afspraak

Praktijk BY RENS draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches