Leefstijl/Stressologie in bedrijven

VAN GESTRESTE NAAR
GELUKKIGE MEDEWERKERS

De oplossing voor stress, depressie, burn-out
en leefstijlklachten

Wil jij in je bedrijf medewerkers inzicht geven in hun klachten die zijn ontstaan door stress en/of leefstijl en deze helpen te verminderen door de stressologie-leefstijl-methode? 
Ze zullen leefstijl/stressklachten beter herkennen, er iets aan kunnen doen en daardoor in de toekomst helpen voorkomen. Hierdoor gezonder zijn en daardoor beter in hun vel gaan zitten.
Het resultaat:

  • Verzuimcijfers gaan dalen.
  • Persoonlijke aandacht voor medewerkers.
  • Meten van stressbestendigheid en immuniteit, wat inzicht geeft.
  • Medewerkers worden intrinsiek gemotiveerd aan hun gezondheid te werken.
  • Medewerkers hun stresssysteem komt in betere conditie.
  • Burn-out en depressieve klachten kunnen we aanpakken bij de kern.
  • De concentratie verbetert.
  • De vermoeidheid neemt af.

MIJN PASSIE IS JOUW GEZONDHEID

STRESS IS VEEL SCHADELIJKER DAN DE
MEESTE MENSEN WETEN.

Maar je kunt er iets tegen doen!

Verzuimbegeleiding was een belangrijk onderdeel van mijn functie als leidinggevende in de zorg en komt mij nu goed van pas als leefstijlcoach. Het is belangrijk medewerkers intrinsiek te motiveren met hun gezondheid aan de slag te gaan. Naast vertrouwen is goed aansluiten bij de medewerker in mijn optiek het belangrijkste onderdeel van de begeleiding. Het helpt de verzuimperiode te verkorten. Mijn kennis in het begeleiden van medewerkers die in het verzuim zitten is groot. Met de aanvullende kennis als OERsterk leefstijlcoach, Stressoloog, Voetreflexmasseur en Tenen lezer kan ik bedrijven ondersteunen in het begeleiden van medewerkers, maar dan wel als iemand die niet onderdeel is van de organisatie. Dit maakt de vrijheid van spreken voor de medewerker groter. Men kan vertellen wat er aan de hand is, zonder dat dit gedeeld wordt. Wel kan ik overzichten maken voor de afd HRM waar medewerkers tegen aan lopen. Ik wil dan ook een aanbod doen aan bedrijven hen te ondersteunen in de verzuimbegeleiding.

Het is belangrijk medewerkers inzicht te geven in hun stressbestendigheid, dit kan via de stressologie-leefstijl-methode.
Deze methode geeft inzicht in tekorten van de hormoonhuishouding. Door stress is er een disbalans ontstaan in het hormoonsysteem. Men denkt vaak dat depressie en burn-out iets is dat tussen de oren zit, echter het is meer biologie dan psychologie. Na dit traject kunnen er nog problemen over blijven die aangepakt moeten worden, maar velen zullen na dit traject sterk genoeg zijn problemen in hun eigen situatie aan te pakken.
Dit zal de verzuimcijfers helpen dalen. Medewerkers zullen fitter en vitaler worden. Wat maakt dat ze beter met stress in hun werksituatie om kunnen gaan.

Voor een bedrijf biedt het de kans het verzuim op een andere manier op te aanpakken. Meer aandacht voor de medewerker. Positieve kijk op gezondheid. Een andere kijk op Verzuimbegeleiding.

WIL JOUW BEDRIJF OOK MINDER GESTRESTE MEDEWERKERS?

Ik help daar graag bij!

De ondersteunende pakketten:
5 sessies voor €799,-
, inclusief alle testen en een startpakket met supplementen volgens het herstelprotocol.
3 sessies voor €290,- inclusief alle testen, echter zonder startpakket met supplementen.

METEN is WETEN is onderdeel van de begeleiding.
Testen/ metingen geven inzicht aan de medewerker, waardoor de bereidheid groter is de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid te nemen.

De begeleiding van de medewerkers kan in mijn praktijk of op locatie van het bedrijf  plaatsvinden.

De mogelijkheid bestaat een  voetreflexmassage/ stoelmassage onderdeel te laten zijn van de begeleiding.

Het doel van deze begeleiding is de medewerker helpen fitter zijn werk te kunnen doen,  inzicht te geven in zijn stressbestendigheid en een behandeling aan te bieden vanuit de organisatie.
Tevens zal dit positieve invloed hebben op de verzuimcijf

Plan een afspraak voor jouw medewerker

Lichamelijke disbalans herstellen maakt mentaal sterk

Deze aanpak is geschikt voor medewerkers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met als resultaat het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor eigen gezondheid.
Jarenlange ervaring in verzuimbegeleiding van medewerkers hebben ervoor gezorgd dat ik gekozen heb dit vanuit mijn eigen bedrijf By Rens te gaan doen.
Aanvullende informatie nodig? 
Ik vertel er graag over.

Afspraak of meer weten?

Praktijk BY RENS draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches