MASSAGE MET ESSENTIELE OLIE

LEER ZELF OLIEN TE GEBRUIKEN

Essentiële oliën kunnen activeren èn ontspannen

Via een basis workshop kun je in aanraking kom met deze essentiële olie, waarna je deze olie kunt inzetten voor je zelf en je eigen omgeving. 

Na deze workshop heb jij basiskennis over essentiële olie. Je kunt de olie inzetten voor je eigen persoonlijke situatie. Wanneer je iets niet weet kun je altijd op mij blijven terugvallen. Zo helpen we elkaar om de kennis steeds meer te vergroten. Je bent op een positieve manier met je gezondheid bezig.

MIJN PASSIE IS JOUW GEZONDHEID

ACTIVEER JE ZELF HERSTELLEND
VERMOGEN

Gebruik van essentiële oliën voor jou

Wil jij ook kennis over het inzetten van essentiële olie in jouw persoonlijk leven? Dit omdat je ook de chemische middelen van de reguliere markt niet meer of zo weinig mogelijk wilt gebruiken?

We leven in een wereld met chemische geneesmiddelen waar de kosten voor gezondheidszorg kunstmatig hoog zijn en met miljoenen mensen die terug naar de natuur gaan in de hoop op verlichting voor hun alledaagse gezondheidsproblemen. Hoewel planten al millennia worden gebruikt in de strijd tegen ziekten en om pijn en ongemak te verlichten is het nu pas dat sommigen opnieuw ontdekken hoe pure, natuurlijke essentiële oliën verbazend goed werken voor onze gezondheid.

Met behulp van een voorzichtig stoomdestillatieproces of persen van planten kunnen bekwame ambachtslieden deze unieke essences vatten zodat we ze thuis kunnen gebruiken.

WORKSHOP OVER ESSENTIËLE
OLIËN

Wat olie voor jou kan betekenen

Je organiseert een workshop voor minimaal 4 personen, je krijgt uitleg over 10 verschillende oliën en hun werking met een korte uitleg over deze olie op papier als naslagwerk.
Je krijgt 2 samples per persoon mee naar huis.

De workshop kan bij jou thuis of in overleg op een door mij gekozen locatie.

Duurt gemiddeld 2 uur en de kosten zijn €15,- per persoon.

PLAN EEN WORKSHOP

Wil jij een workshop over essentiële olie volgen?

Lijkt het jou leuk een workshop te volgen over essentiële olie, dit omdat jij ook minder chemische toevoegingen wilt gebruiken in je dagelijks leven? In overleg kunnen we een datum plannen.

PLAN EEN WORKSHOP

Praktijk BY RENS draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches